Minstrel Banjo

For enthusiasts of early banjo

Just thought I'd mention that Ning has been deteriorating over time, and that sometimes if you experience site problems here it is due to that, it's not something going wrong on your own computer....don't touch that dial.  ;)

For example, there were some site outages with 500 errors last month.  The new thing lately is that sometimes when I come to Minstrelbanjo, I see only the 'Latest Forum posts' (the bottom section on the main page)- the main Activity Feed is not showing, and that's where all the latest videos and new comment excerpts show up.  I'm assuming others have noticed this lately as well.  

When that activity feed is missing in action, whatever happened while it was not there will not show once the feed appears again.  Thus, right now it appears in the Activity feed on the main page that the last video added was Tim's Jaw Bone...but there have been several videos added and commented upon since then.  -It leaves content gaps as the activity feed pops in and out.  Of course you 'can' see the new videos in the left hand video column, but if there was a gap in the activity feed you'll have to actually go to each video to see who may have commented.  

Sometimes when I come to the site and see no activity feed, I can jump to another page and then click the Home link again and the Feed will then show up again for me.  But the content gaps remain.  

Views: 348

Reply to This

Replies to This Discussion

I'm on Fairpoint (DSL) in NY.  I'm only 40 minutes from Paul.

Not surprising, location doesn't matter that much, it's a matter of the ISP, it would seem. There is the fact that you are on DSL and I am on cable.

Sorry, I've been gone for the weekend. I am on comcast, and I have had no problems with my connection to the site. We may have to accelerate our departure from Ning.

I had a very very very slow connection this a.m. With impartial loading of the page. Now I'm back to zero connection (I'm connected via phone at the moment). My IPS is Time Warner. As the saying goes "you don't miss the water til the well runs dry", and then it's too late....

Perhaps wait another week or two to see if the new company communicates with their ning customers and addresses these connection problems in a concrete way, before initiating any first departure steps?

John Masciale said:

Sorry, I've been gone for the weekend. I am on comcast, and I have had no problems with my connection to the site. We may have to accelerate our departure from Ning.

Haven't seen any slow down or connect problems here in Georgetown TX with Suddenlink as our provider. If there are going to be problems here, Suddenlink will surely have them, but in this case......No Prob. (yet)

As of the moment, everything has returned to normal. If there are further problems, I'll try to report back.
Seems to be working OK for me now also. Whew... I'll squawk when it breaks again
Assuming our cellular connections still work! Still, its holding up fine for now.

I haven't noticed any problems recently.  I have Comcast here in northern VA.

I would think anyone posting here is able to access the site in one way or another.

Reply to Discussion

RSS

© 2018   Created by John Masciale.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service